Hotel Beatriz
Quickbooker

wifi_en

Rom og suiter på Hotel Beatriz Atlantis & Spa

De nylig oppussede rommene på Hotel Beatriz Atlantis & Spa, har en stilig og henrivende, men allikevel komfortabel innredning, som helt sikkert vil gi deg følelsen av å være på ferie. Hvert rom er romslig, som gir deg mulighet for å virkelig nyte ferien. Ta en tur ut på den private balkongen eller terrassen, og nyt den fantastiske utsikten over havet og fjellet Teide. Det er et rom for hver gjest.

Standard tomannsrom

Dette ekstraordinære rommet har to enkeltsenger, et wake-up system, kundeservice og vaskeri (mot en ekstra kostnad). Det er utstyrt med de fineste detaljene, inkludert klimaanlegg og oppvarming, tregulv, Wi-Fi, safe til leie, direkte telefon, LCD satellitt-TV, og på forespørsel - connecting rom. Badet har et badekar eller dusj.

Firemannsrom

Dette romslige rommet med moderne møbler og attraktiv dekorasjon passer for opp til fire personer: en dobbeltseng og to ekstra senger, tar imot fire voksne eller to voksne og to barn. Et stort bad med naturlig lys inneholder et badekar og to servanter. Rommet har klimaanlegg og oppvarming, tregulv, Wi-Fi, safe til leie, direkte telefon, LCD satellitt-TV og connecting rom på forespørsel.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.