Hotel Beatriz
Quickbooker

wifi_en

Restauranter og barer på Hotel Beatriz Atlantis & Spa

Hotel Beatriz Atlantis & Spa er stolt av sine to restauranter og den multi-funksjonelle baren. Nyt en kulinarisk opplevelse som er rik på lokale smaker, internasjonale retter og med et stort, variert utvalg.

Til både frokost og middag, finner du en utbredt buffét i hotellets restaurant. Du kan velge mellom å spise inne i et klassisk innredet rom, med store vinduer som gir mye naturlig lys, eller ute på terrassen som tilbyr en blendende utsikt over svømmebassenget og havet, og en frisk atmosfære for et fortreffelig måltid.

Til lunsj, trenger du ikke å flytte deg langt fra solsengen, ettersom det serveres en deilig à la carte meny på Pool Bar. Lokale og internasjonale delikatesser står på menyen, som er produsert for å hente ut smaken i enhver ingrediens.

Gjennom hele dagen kan du nyte hyggelige stunder på Café Drago, som består at to ulike utendørs terrasser. Du kan velge chill-out terassen med havet i bakgrunnen som synker ned i de vakre omgivelsene mens du nyter en nylaget juice eller cocktail. Komfortable sofaer har blitt lagt ut for å forsterke disse øyeblikkene av nytelse. Om natte, kan du høre på levende musikk eller andre former for underholdning; programmet er variert og tilbyr noe for alle.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 03random.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 02random.jpg

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.