Hotel Beatriz
Quickbooker

wifi_en

Hotel Beatriz Atlantis & Spa på Tenerife

Hotel Beatriz Atlantis & Spa er et av Tenerife mest spennende hoteller, som ligger nord på øya, rett ved havkanten, med fantastisk utsikt mot fjellet Teide, den praktfulle vulkanen på øya.

En bred og elegant hall møter deg når du kommer inn i bygningen i sentrum av Puerto de la Cruz. Flere etasjer er fylt med stilfullt og komfortabelt innredede rom som har utsikt mot det glitrende blå havet og de to svømmebassengene nedenfor. På toppen av hotellet, ligger den store glasskuppelen med et enestående spasenter, som har en fantastisk utsikt over havet.

Hotellet ble nylig renovert med en smakfull innredning, med innslag av blant annet flotte røde sofaer og puter i en nydelig kremhvit farge, som skaper en ekte følelse av luksus og komfort.

Den berømte innsjøen Martiánez ligger rett utenfor hotelldøren. Det enorme området har forskjellige bergarter, fontener, trapper, stier og en million andre ting du kan utforske, som gir deg mange øyeblikk av moro og underholdning.

Den største øya av Kanariøyene har et fantastisk landskap som veldig få andre steder i verden kan måle seg med. Med et mildt klima året rundt, ligger dette hotellet perfekt til for en fantastisk feriemulighet du kan ta når du rett og slett ønsker å komme deg litt bort fra hverdagen.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.