Hotel Beatriz
Quickbooker

wifi_en

Fasilitetene på Hotel Beatriz Atlantis & Spa

Tenerife er en øy med fantastisk skjønnhet, som er omgitt av kobolt blått hav som avgrenses av mørk vulkansk sand. Hotel Beatriz Atlantis & Spa ligger ved kysten, og strandpromenaden og stranden ligger rett utenfor døren.

Den store inngangshallen har en 24-timers resepsjon, som står klar for å hjelpe deg, hva enn det skulle være, og et vekslingskontor. Det er også en underjordisk parkeringsplass hvor du kan parkere bilen din (mot en ekstra avgift).

Tilgang til Wi-Fi internett får du over hele hotellet (mot en liten kostnad), inkludert alle rommene og det fantastiske konferansesenteret som tilbyr seks forskjellige rom for alle typer arrangementer.

Det fantastiske været på Tenerife kan nytes fra det friske vannet i svømmebassenget, som er omringet av solstoler og parasoller for å gi deg de perfekte forholdene for å kunne slappe av med en bok eller sove.

Foreldre kan slappe av mens barna leker i barnebassenget eller tilbringer dagen på den kostnadsfrie Kid’s Club med en rekke spill og animasjoner, som er tilpasset til alder og nasjonalitet.

På toppen av bygningen ligger en oase av nytelse og avslapning å venter på deg: hotellets spasenter under glasskuppelen med fantastisk utsikt over havet.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.