Hotel Beatriz
Snelboeker

wifi_en

De Spa in Hotel Beatriz Atlantis

Gasten zullen aangenaam verrast zijn door de perfecte locatie van dit Spa & Wellnesscentrum. Het biedt een ononderbroken uitzicht op zee en de berg El Teide, terwijl u gelijktijdig geniet van een ontspannen behandeling.

Deze spa heeft een schitterend hydrothermaal circuit met watereffecten als jets, zwanenhals, microbubbels, bubbelbad, sauna, Turks bad en een ijsfontein. Er zijn hydromassagebaden, er is een floatarium en een AquaThermoJet voor nog meer verwennerij in deze staat van complete ontspanning.

Deskundige therapeuten geven u persoonlijke en verzorgende aandacht. Er is aan alle details gedacht. Er is een vipzone voor koppels voor gelijktijdige massages, zodat u wordt voorzien van een ultiem gevoel van ontspanning in een intieme omgeving.

Verschillende geuren en texturen voeren u mee op een reis naar exotische oorden, vol met nieuwe sensaties. Tank nieuwe energie en verjong uw geest in deze wereld van puur genot en welzijn. Er is een uitgebreid aanbod esthetische en ontstressbehandelingen beschikbaar in deze spa, u hoeft alleen nog maar te kiezen.

Een bezoek aan deze heerlijke faciliteiten maakt het naar huis gaan een stukje makkelijker, omdat het effect langdurig en intens is. Het maakt uw vakantie simpelweg onvergetelijk!

 
Check tarieven en boek online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 05random.jpg
  • 04random.jpg
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 03random.jpg

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.