Hotel Beatriz
Snelboeker

wifi_en

Restaurants en bars in Hotel Beatriz Atlantis & Spa

Hotel Beatriz Atlantis & Spa heeft twee restaurants en een multifunctionele bar. Beleef een culinaire ervaring met lokale smaken, internationale menu’s en met een zeer gevarieerd aanbod.

Voor zowel ontbijt als diner staat u een gevarieerd buffet in het restaurant van het hotel ter beschikking. U kunt er voor kiezen om binnen te eten in een klassiek ingerichte zaal, met grote ramen die natuurlijke inval de ruimte laten vullen. Het buitenterras is ook een populaire keus. Een prachtig uitzicht op het zwembad en de zee voorziet uw maaltijd van een fris tintje.

Ook voor de lunch kunt u in de buurt blijven van uw ligbedje. Er wordt een overheerlijk à la carte geserveerd in de Pool Bar. Lokale en internationale delicatessen staan op het menu, dat zorgvuldig werd samengesteld om elke smaak van alle ingrediënten goed tot hun recht te doen komen.

Geniet overdag van heerlijke momenten in Café Drago, dat bestaat uit twee verschillende openlucht terrassen. Kies voor het gezellige terras met de zee op de achtergrond en zink weg in de schoonheid van de omgeving terwijl u nipt aan een vers geperst sapje of een cocktail. Er staan comfortabele banken die deze momenten van puur genot alleen maar versterken. ’s Avonds luistert u naar livemuziek of andere shows. Het programma is gevarieerd en biedt elke avond voor elk wat wils.

 
Check tarieven en boek online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 03random.jpg
  • 02random.jpg
  • 05random.jpg
  • 04random.jpg
  • 03facilities.jpg

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.