Hotel Beatriz
Snelboeker

wifi_en

Hotel Beatriz Atlantis & Spa, Puerto de la Cruz, Tenerife

GPS coördinaten: Geografische breedte 28°25'2.77"N Lengte 16°32'31.39"W


Hotel Beatriz Atlantis & Spa staat in Puerto de la Cruz, een populaire badplaats op Tenerife. Dit kleine plaatsje aan de noordkust van dit adembenemend mooie vulkaaneiland voorziet u van overheerlijke internationale en lokale restaurants (waar typische delicatessen van de Canarische eilanden worden geserveerd), gezellige bars, een overvloed aan winkels en een niet te evenaren ligging aan zee.

Na uw landing op luchthaven Los Rodeos Tenerife-Noord ligt Hotel Beatriz Atlantis & Spa op maar 26 km rijden, midden in het centrum van Puerto de la Cruz. Alle belangrijke bezienswaardigheden liggen op een steenworp afstand van uw accommodatie. De locatie aan zee voorziet u niet alleen van een ongelofelijk zeezicht, maar het betekent tegelijkertijd dat het lokale zandstrand zich aan de voet van uw hotel bevindt. U kunt ’s morgens heerlijk hardlopen of een ontspannen wandeling maken langs de kust, twee manieren om lekker fit te blijven en tegelijkertijd genieten van de prachtige omgeving.

Neem uw kinderen mee naar het meer Martiánez, waar ze uren door kunnen brengen. Dit is de grootste trots van Puerto de la Cruz, een ongelofelijk kunstmatig aangelegd meer met vier zwembaden voor volwassenen en drie voor kinderen. Het Loro Parque, met exotische dieren als dolfijnen, orka’s, papegaaien, zeeleeuwen en nog veel meer, is ook uitermate geschikt voor een dagje uit met het gezin.
 
Check tarieven en boek online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • location01.jpg
  • location02.jpg
  • location03.jpg

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.