Hotel Beatriz
Pikavaraus

wifi_en

Hotel Beatriz Atlantis´in kylpylä

Vieraat tulevat yllättymään tämän kylpylän ja hyvinvointikeskuksen täydellisestä sijainnista, tarjoten jatkuvat näköalat yli meren ja Teiden, samalla kun nautitte verrattomista rentouttavista hoidoista.

Tällä kylpylällä on fantastinen lämpövesi kierros, veden vaikutuksilla kuten virtaukset, joutsenen niska, mikrokupla sängyt, poreallas, sauna, turkkilainen kylpy ja jäävesilähde. Siellä on vesihieronta kylpyjä, floatarium ja lämpövesivirtaus lisähemmottelulle tässä täydellisen rauhallisuuden olossa.

Ammattitaitoiset terapeutit tarjoavat teille mitä henkilökohtaisemman ja huomaavimman palvelun. Kaikkia yksityiskohtia on ajateltu; VIP alue on luotu ottamaan vastaan aviopareja kahden hengen hierontoja varten, tarjoamaan teille rentoutumisen syvän tunteen intiimimmässä ympäristössä.

Eri tuoksut ja koostumukset vievät teidät matkalle kaukaisiin eksoottisiin paikkoihin, täynnä uusia tuntemuksia. Uudistakaa energiavaranne ja nuorentakaa sieluanne tässä nautinnon ja hyvinvoinnin maailmassa. Laaja tarjonta esteettisiä ja stressistä vapauttavia hoitoja on saatavilla tässä kylpylässä, kaikki mitä teidän pitää tehdä on valita.

Paluu kotiin sen jälkeen kun olette käynyt näissä ihanissa tiloissa tulee olemaan helpompaa, koska vaikutukset ovat pitkäkestoisia ja intensiivisiä, tehden lomastanne yksinkertaisesti unohtumattoman.

 
Tarkista hinnat ja varaa online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 03random.jpg
  • 01random.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 05random.jpg
  • 02random.jpg
  • 04random.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.