Hotel Beatriz
Pikavaraus

wifi_en

Hotel Beatriz Atlantis & Span huoneet ja sviitit

Äskettäin kunnostettu tyylikkääseen ja hurmaavaan, vaikkakin mukavaan tyyliin, Hotel Beatriz Atlantis & Span vierashuoneet tulevat varmasti tarjoamaan teille lomakeskuksen todellisen olemuksen. Jokainen huone on tilava, tarjoten täydellisen ympäristön henkilökohtaiselle tilallenne. Astukaa ulos yksityiselle parvekkeellenne tai terassillenne ja nauttikaa upeista näköaloista yli valtameren ja Teiden. Jokaiselle vieraalle on huone.

Perustyyppinen tuplahuone

Tässä erinomaisessa huoneessa on tuplasänky, herätysjärjestelmä, asiakaspalvelu ja pesulapalvelu (lisämaksusta). Se on varustettu hienoimmilla yksityiskohdilla, sisältäen ilmastoinnin ja lämmityksen, puulattiat, Wi-Fi internet yhteyden, kassakaapin vuokrattavaksi, suoravalinta puhelimen, LCD satelliitti-TV:n ja, pyydettäessä, yhdistettävät huoneet. Kylpyhuoneessa on kylpyamme tai suihku.

Neljän sängyn huone

Tähän tilavaan huoneeseen uudenaikaisilla huonekaluilla ja puoleensavetävällä sisustuksella mahtuu neljä sänkyä: kahden hengen sänky ja kaksi lisäsänkyä, neljälle aikuiselle tai kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Suuri kylpyhuone luonnonvalolla sisältää kylpyammeen ja kaksi uudenaikaista pesuallasta. Huone sisältää ilmastoinnin ja lämmityksen, puulattiat, Wi-Fi internet yhteyden, kassakaapin vuokrattavaksi, suoravalinta puhelimen, LCD satelliitti-TV:n ja, pyydettäessä, yhdistettävät huoneet.

 
Tarkista hinnat ja varaa online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.