Hotel Beatriz
Pikavaraus

wifi_en

Hotel Beatriz Atlantis & Span ravintolat ja baarit

Hotel Beatriz Atlantis & Spa ylpeilee sen kahdella ravintolalla ja monitoimisella baarilla. Nauttikaa ruokakulttuuri kokemuksesta joka on rikas paikallisilla mauilla, kansainvälisillä ruokalistoilla ja erilaisilla vaihtoehdoilla.

Sekä aamiaiselle että illalliselle, moninainen bufetti asetetaan hotellin ravintolaan. Voitte valita syödä sisällä klassisesti sisustetussa huoneessa, suurilla ikkunoilla jotka suovat luonnonvalon täyttää huoneen. Ulkoilma terassi on myös suosittu vaihtoehto, kun häikäisevät näköalat yli uima-altaan ja meren tarjoavat raikkaan ilmapiirin teidän ruokailullenne.

Lounaalla, teidän ei tarvitse liikkua paljoa aurinkotuoliltanne, koska herkullinen à la carte ruokalista tarjoillaan allasbaarissa. Ruokalistalla tarjotaan paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja, huolitellusti valmistettu tuomaan esille jokaisen aineksen kaikki maut.

Koko päivän ajan, nauttikaa joistakin nautinnon hetkistä Café Dragossa, joka koostuu kahdesta erilaisesta ulkoilma terassista. Valitkaa rentoutus terassi meri taustana ja uppoutukaa ympäristön kauneuteen kun maistelette tuoreesti valmistettua mehua tai cocktailia. Mukavat sohvat on laitettu ulos korostamaan näitä nautinnon hetkiä. Illalla, kuunnelkaa elävää musiikkia tai muita esityksiä; ohjelma on vaihteleva tarjoten jokaiselle jotakin joka ilta.

 
Tarkista hinnat ja varaa online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 03random.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 02random.jpg
  • 05random.jpg
  • 01random.jpg
  • 04random.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.