Hotel Beatriz
Pikavaraus

wifi_en

Hotel Beatriz Atlantis & Spa, Puerto de la Cruzissa, Teneriffalla

GPS koordinaattorit: Leveysaste 28°25'2.77"N Pituusaste 16°32'31.39"W


Hotel Beatriz Atlantis & Spa sijaitsee Puerto de la Cruzissa, huippulomakeskus Teneriffalla. Tämä pieni kaupunki tämän suurenmoisen tulivuoriperäisen saaren pohjoisrannikolla tarjoaa herkullisia kansainvälisiä ja paikallisia ravintoloita (tarjoillen Kanariansaarten tyypillisiä herkkuja), railakkaita baareja, runsaasti kauppoja, ja voittamattoman sijainnin meren äärellä.

Kun laskeudutte pohjois-Teneriffan Los Rodeos lentokentälle, Hotel Beatriz Atlantis & Spa on aivan Puerto de la Cruzin sydämessä, vain 26 km päässä. Kaikki päänähtävyydet ovat vain parin askeleen päässä majoituksestanne. Sen sijainti meren äärellä ei tarjoa ainoastaan uskomattomat merinäköalat, vaan tarkoittaa myös sitä että paikallinen pieni ranta on juuri hotellinne edessä. Tehkää fantastinen aamuhölkkä tai rauhallinen kävely rannikkoa pitkin, molemmat keino pitää itsensä kunnossa ja nauttia upeasta ympäristöstä.

Viekää lapsenne Lake Martiáneziin, jossa heitä odottaa tuntikausia hauskanpitoa. Tämä on yksi Puerto de la Cruzin suurimmista ylpeyksistä, uskomaton tekojärvi neljällä uima-altaalla aikuisille ja kolmella lapsille. Loro Parque, sen kaikilla eksoottisilla eläimillä sisältäen delfiinit, miekkavalaat, papukaijat, merileijonat ja monet muut, tulee varmasti olemaan upea huviretki perheen kanssa.
 
Tarkista hinnat ja varaa online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • location01.jpg
  • location02.jpg
  • location03.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.