Hotel Beatriz
Pikavaraus

wifi_en

Hotel Beatriz Atlantis & Spa, Teneriffalla

Hotel Beatriz Atlantis & Spa on yksi Teneriffan jännittävimmistä hotelleista, sijoitettu pohjois- Teneriffalle, aivan meren ääreen ja fantastisilla näköaloilla yli Teide vuoren, saaren häikäisevän tulivuoren.  

Laaja ja tyylikäs aula toivottaa teidät tervetulleeksi tähän korkeaan rakennukseen Puerto de la Cruzin keskustassa. Monet tyylikkäästi ja mukavasti sisustettujen huoneiden kerrokset avautuvat yli valtameren ja kahden alla olevien uima-altaiden kuohuvien koboltinsinisten vesien. Hotellin yläkerrassa, lasikupoli sisällä on ennennäkemäton kylpylä, henkeäsalpaavilla näköaloilla yli valtameren.

Sisätilat on äskettäin kunnostettu aistikkaalla sisustuksella, yhdistäen elävän punaisen läiskiä sohvissa ja tyynyissä kermanvalkoisella taustalla, luoden ylellisyyden ja mukavuuden todellisen tunteen.

Tunnettu Lake Martiánez on aivan hotellin edessä. Tällä laajalla alueella on kallioita, vesilähteitä, rappusia, polkuja ja miljoonia muita asioita joita tutkia, tarjoten lukemattomia hauskanpidon ja viihteen hetkiä.

Kanariansaarten suurimmalla saarella on upea maisema jolle harva paikka maailmassa vetää vertoja. Ympärivuotisella leudolla ilmastolla, tämä on täydellinen hotelli lomalle jonka aikana haluatte yksinkertaisesti pois kaikesta.

 
Tarkista hinnat ja varaa online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.