Hotel Beatriz
Pikavaraus

wifi_en

Hotel Beatriz Atlantis & Span tilat

Teneriffa on loistavan kauneuden saari, jota ympäröi koboltinsininen valtameri jota reunustaa tumma tulivuoriperäinen hiekka. Hotel Beatriz Atlantis & Spa sijaitsee rannikolla, tehden helpon pääsyn meren ääreen ja rannalle.

Tilavassa sisäänkäyntiaulassa on ympärivuorokautinen vastaanottotiski, joka on valmis täyttämään erilaiset tarpeenne, ja jossa on valuutanvaihto palvelu. On maanalainen pysäköintipaikka jonne voitte jättää autonne (lisämaksusta).

Käyttäkää läpi hotellin saatavilla olevaa Wi-Fi internet yhteyttä (pieni lisämaksu otetaan), sisältyen kaikkiin vierashuoneisiin ja fantastiseen konferenssikeskukseen joka tarjoaa 6 erilaista huonetta kaikenlaisia järjestelyjä varten.

Teneriffalla olevasta kauniista säästä voitte varmasti nauttia valtavassa makeanveden uima-altaassa, joka on ympäröity aurinkotuoleilla ja –varjoilla tarjoamaan teille täydelliset olosuhteet lukemiselle tai päiväunille.

Vanhemmat voivat rentoutua samalla kun heidän lapsensa leikkivät lastenaltaassa tai viettävät päivää ilmaisessa lastenklubissa jossa on erilaisia pelejä ja piirroselokuvia, ikänsä mukaan ja kansallisuuteensa soveltuen.   

Rakennuksen yläkerrassa, nautinnon ja rentoutumisen keidas odottaa teitä: hotellin lasikupoliin rakennettu kylpylä henkeäsalpaavilla merinäköaloilla.

 
Tarkista hinnat ja varaa online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.