Hotel Beatriz
Bestilling

wifi_en

Spaen på Hotel Beatriz Atlantis

Gæsterne vil være imponerede over den perfekte beliggenhed for Spa og Wellnesscenter, med uforstyrret hav- og bjergudsigt, mens du nyder de fantastiske afslappende behandlinger.

Denne spa har en fantastisk hydrotermisk behandling, med vandeffekter som dyser, svanehals, mikroboble-senge, jacuzzi, sauna, tyrkisk bad og et is-springvand. Der er hydromassagebade, et floatarium og en AquaThermoJet for yderligere nydelse af denne fornemmelse af fuldstændig afslapning.

Professionelle terapeuter vil give dig den mest personlige og opmærksomme service. Alle detaljer er gennemtænkt; en VIP zone er indrettet for at modtage par til dobbeltmassager, og give jer en dybere fornemmelse af afslapning i et mere intimt miljø.

Forskellige dufte og teksturer vil føre dig på en rejse til eksotiske steder, fyldt med nye fornemmelser. Forny din energi og opfrisk din sjæl i en verden af nydelse og velvære. Der findes et omfattende tilbud på æstetiske og afstressende behandlinger på denne spa, du skal bare vælge.

Det er nemt at vende hjem efter et besøg på disse fantastiske faciliteter, da effekterne er langvarige og intense, og gør din ferie helt uforglemmelig.

 
Tjek priser og bestil online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 03facilities.jpg
  • 02random.jpg
  • 01random.jpg
  • 03random.jpg
  • 05random.jpg
  • 04random.jpg

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.