Hotel Beatriz
Bestilling

wifi_en

Værelser og suiter på Hotel Beatriz Atlantis & Spa

Nyrenoveret i en stilfuld og smart, og alligevel komfortabel stil, vil værelserne på Hotel Beatriz Atlantis & Spa give dig en ægte feriestemning. Hvert værelse er rummeligt og udgør et perfekt miljø for dit privatliv. Træd ud på den private balkon eller terrasse og nyd den fremragende udsigt til havet og Teide bjerget. Der er et værelse for enhver gæst.

Twin Room Standard

Dette ekstraordinære værelse inkluderer to enkeltsenge, vækningssystem, kundeservice og vaskeriservice (mod betaling). Det er udstyret med de bedste detaljer, inklusive aircondition og varme, trægulve, Wi-Fi internetadgang, sikkerhedsboks til leje, direkte telefonlinje, LCD satellit tv og, på bestilling, sammenhængende værelser. Badeværelset har badekar eller bruser.

Four Bedded Room

Dette rummelige værelse med moderne møbler og attraktiv indretning kan rumme op til fire senge; en dobbelt- og to ekstrasenge, for op til fire voksne eller to voksne og to børn. Et stort badeværelse med naturligt lys inkluderer et badekar og to moderne håndvaske. Værelset inkluderer aircondition og varme, trægulve, Wi-Fi internetadgang, sikkerhedsboks til leje, direkte telefonlinje, LCD satellit tv og, på bestilling, sammenhængende værelser.

 
Tjek priser og bestil online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.