Hotel Beatriz
Bestilling

wifi_en

Restauranter og barer på Hotel Beatriz Atlantis & Spa

Hotel Beatriz Atlantis & Spa er stolte over sine to restauranter og den multifunktionelle bar. Nyd en kulinarisk oplevelse der er rig på lokal smag, internationale menuer og med et varieret udbud.

For både morgenmad og middag tilbydes en afvekslende buffet i hotellets restaurant. Du kan vælge at spise inde i det klassisk indrettede lokale med store vinduer der fylder lokalet med naturligt lys. Den udendørs terrasse er også en populær mulighed, hvor den flotte udsigt over poolen og havet giver en frisk atmosfære der inspirerer dit måltid.

Til frokost behøver du ikke bevæge dig langt væk fra din solseng, da der serveres en lækker á la carte menu på Pool Bar. Der tilbydes lokale og internationale lækkerier på menuen, veltilberedt for at bringe den bedste smag frem i alle ingredienser.

Hele dagen igennem, kan du nyde dejlige øjeblikke på Café Drago, der består af to forskellige terrasser under åben himmel. Vælg chill-out terrassen med havet i baggrunden og nyd omgivelsernes skønhed mens du nyder en frisklavet juice eller cocktail. Der er komfortable sofaer til at understrege disse øjeblikke af nydelse. Om aftenen kan du opleve levende musik eller andre shows; programmet er afvekslende og byder hver aften på noget for enhver.

 
Tjek priser og bestil online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 04random.jpg
  • 03random.jpg
  • 02random.jpg
  • 05random.jpg
  • 03facilities.jpg

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.