Hotel Beatriz
Bestilling

wifi_en

Hotel Beatriz Atlantis & Spa, Puerto de la Cruz, Tenerife

GPS Koordinater: Breddegrad 28°25'2.77"N Længdegrad 16°32'31.39"W


Hotel Beatriz Atlantis & Spa er beliggende i Puerto de la Cruz, et top resortt på Tenerife. Den lille by på nordkysten af den imponerende vulkanø byder på lækre internationale og nationale restauranter (der serverer typiske delikatesser fra Kanarieøerne), livlige barer, masser af butikker og en uovertruffen beliggenhed ved havet.

Efter landing i lufthavnen Tenerife Nord, Los Rodeos, ligger Hotel Beatriz Atlantis & Spa lige i hjertet af Puerto de la Cruz kun 26 km derfra. Alle de største attraktioner ligger få skridt fra din indkvartering. Beliggenheden ud til havet giver ikke kun en fantastisk havudsigt, men også direkte adgang til den lille lokale sandstrand. Nyd en fantastisk morgenløbetur eller en fredelig gåtur langs kysten og hold dig i form mens du nyder de flotte omgivelser.

Tag dine børn med ned til Martiánez søen hvor de kan opleve timevis af sjov. Det er en af Puerto de la Cruz’ største stoltheder, en imponerende kunstig sø med fire pools for voksne og tre for børn. Loro Parque, med alle sine eksotiske dyr inkluderer delfiner, orca hvaler, papegøjer, søløver og mange andre og er en fremragende familieudflugt.
 
Tjek priser og bestil online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • location01.jpg
  • location02.jpg
  • location03.jpg

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.