Hotel Beatriz
Bestilling

wifi_en

Hotel Beatriz Atlantis & Spa, Tenerife

Hotel Beatriz Atlantis & Spa er et af Tenerifes mest spændende hoteller, beliggende på nordkysten af Tenerife, lige ud mod havet og med fantastisk udsigt til Teide bjerget, øens imponerende vulkan.  

En bred og elegant hall byder dig velkommen til denne høje bygning i hjertet af Puerto de la Cruz. Adskillige etager med stilfulde og elegant indrettede værelser med udsigt over det glitrende koboltblå hav og de to pools nedenfor. Øverst på hotellet findes en spa under en glaskuppel, og med uovertruffen havudsigt.

Interiøret er renoveret for nylig, med en smagfuld indretning der blander stænk af kraftigt rødt på sofaer og puder med en cremehvid baggrund, og skaber en ægte fornemmelse af luksus og komfort.

Den berømte Martiánez sø ligger lige udenfor. Det store område rummer klipper, springvand, trapper, stier og en million andre ting at udforske, og byder på mange timers sjov og underholdning.

Den største af de kanariske øer har et imponerende landskab der kun matches af få steder i verden. Med et mildt klima hele året, er det et perfekt hotel for en ferie når du simpelthen bare vil væk.

 
Tjek priser og bestil online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.