Hotel Beatriz
Bestilling

wifi_en

Faciliteter på Hotel Beatriz Atlantis & Spa

Tenerife er en ø med en fantastisk skønhed, omgivet af koboltblåt hav omkranset af mørkt vulkansk sand. Hotel Beatriz Atlantis & Spa er beliggende på kysten, med nem adgang til havet og stranden.

Den rummelige reception har 24-timers service der er klar til at hjælpe dig med alt, samt valutavekslingsservice. Der er en underjordisk parkering hvor du kan efterlade din bil (mod betaling).

Du har adgang til Wi-Fi internet overalt på hotellet (mod mindre betaling), inklusive alle værelser og i det fantastiske konferencecenter der byder på 6 forskellige lokaler for alle slags arrangementer.

Det smukke vejr på Tenerife kan nydes i den store havvandspool, omgivet af liggestole og parasoller der giver dig perfekte betingelser for at følge op på din læsning eller din søvn.

Forældre kan slappe af mens børnene leger i børnepoolen eller tilbringer dagen i Kid's Club med et udvalg af spil og underholdning, tilpasset til deres alder og nationalitet.   

Øverst i bygningen finder du en oase af nydelse og afslapning; hotellets spa er opført under en glaskuppel med enestående udsigt over havet.

 
Tjek priser og bestil online

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.