Quickbooker

 

Grand Hotel Bahia Del Duque ResortRum och sviter på Gran Hotel Bahía del Duque Resort

Gran Hotel Bahía del Duque Resort har eleganta rum och sviter, lyxigt och modernt utrustade. De gäster som bor på de exklusiva Casas Ducales, har dessutom tillgång till egen ingång, reception, business center, lounge och solterrass.

I standardutrustningen i alla rum och sviter ingår det LCD satellit-TV, DVD-hyra, minibar, värdeskåp, luftkonditionering, roomservice dygnet runt, direkttelefon och gratis fast internet-uppkoppling. Det går att boka rum som kan anslutas till varandra.

Bahía Double – utsikt mot hav eller trädgård
Charmiga Bahía dubbelrum är ett vackert möblerat rum, med stor balkong eller terrass, bekväma sängar och badrum med separat badkar och dusch. Gästerna kan välja mellan rum med utsikt över havet eller trädgården.

Bahía Junior Suite
Bahía juniorsviter är superbt boende, med en elegant möblerad vardagsrumsdel, bekväma sängar och badrum med separat dusch och badkar. Från den möblerade balkongen är utsikten underbar över trädgården och havet.

Bahía Suite
I en Bahía svit kan man som gäst njuta av stort utrymme och avskildhet, med ett trevligt möblerat vardagsrum, separat sovrum och badrum med dusch och badkar. Från balkongen eller terrassen har man fantastisk utsikt över trädgården eller havet.

Bahía Family Suite
Familjesviten är idealisk för hela familjen, med generöst och raffinerat boende för fyra gäster, där det finns två sovrum med var sitt anslutande badrum. Vardagsrummet är elegant möblerat med bekväma sittmöbler och matbord och från den stora balkonger eller terrassen har man underbar utsikt över trädgården eller havet. Vissa sviter har också bubbelpool utomhus.

Casa Ducal Double Room
Dubbelrummen i Casas Ducales är eleganta och moderna, med ett charmigt vardagsrum och bekväma sängar. Från balkongen eller terrassen har gästerna skön utsikt över trädgården eller havet. Badrummet ligger i anslutning till sovrummet och har separat dusch och badkar, liksom toalettaccessoarer från Acqua di Parma.

Casa Ducal Junior Suite
Juniorsviterna på Casas Ducales är sofistikerat boende med modern utrustning och magnifik utsikt över trädgården och havet från balkongen eller terrassen. Boendet består av ett elegant vardagsrum och bekväm säng. Badrummen är utrustade med toalettaccessoarer från Acqua di Parma, samt separat dusch och badkar.

Casa Ducal Suite
De exceptionella sviterna i Casas Ducales är lyxigt och modernt boende. Här kan gästerna koppla av i ett rymligt vardagsrum och njuta av utsikt över havet och trädgården från balkongen eller terrassen. I det separata sovrummet finns tillgång till ett marmorklätt badrum med dubbelt toalettbord, dusch, badkar och toalettaccessoarer från Acqua di Parma.

 
Kolla pris och reservera online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg
  • 05room.jpg
  • 06room.jpg
  • 07room.jpg
  • 08room.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.