Quickbooker

 

Grand Hotel Bahia Del Duque ResortKonferens och företagsevents i Costa Adeje på Teneriffa

Gran Hotel Bahía del Duque Resort är en utomordentlig plats för konferenser och med ett stort urval av rymliga och professionella utrymmen för möten och företagsevents. De arrangemang för företag som hotellets konferenssamordnare tar hand om, blir garanterat en succé.

Det finns inte mindre än 26 generösa möteslokaler på hotellet, på mer än 3000m²s yta, elegant och modernt möblerat. Konferensutrymmen kan arrangeras allt efter behov, som exempelvis bankett-, U- och teatersittning, eller till ett cocktailparty och antalet deltagare kan variera mellan 50 till 600 gäster. Dessutom finns två stora utställningslokaler för presentationer och olika evenemang, där också fordon kan rymmas. Formella bjudningar och banketter kan anordnas i hotellets restauranger och vidsträckta trädgård.

Konferenslokalerna har luftkonditionering och är utrustade med talarstol, mörkläggningsgardiner och internetuppkoppling via WiFi. Det ingår mineralvatten, karameller, anteckningsblock och pennor och vid behov finns det ett stort utbud av AV-utrustning till förfogande. Hotellet har också gourmet-catering för företagsluncher, snacks och förfriskningar.

Konferensgäster får en gratis drink vid ankomst och hotellet kan ordna lyxigt boende för alla deltagare. På anläggningen finns ett stort utbud av aktiviteter, underhållning och restauranger och det är nära till fem av de bästa golfbanorna på ön.

 
Kolla pris och reservera online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 05random.jpg
  • 03random.jpg
  • 07random.jpg
  • 06random.jpg
  • 04random.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.