Quickbooker

 

Grand Hotel Bahia Del Duque ResortGran Hotel Bahía del Duque Resort i Costa Adeje på Teneriffa

 

GPS koordinater: Breddgrad 28° 5'35.20"N Längdgrad 16°44'32.39"W
 Gran Hotel Bahía del Duque Resort ligger i flotta Costa Adeje, på Teneriffas sydvästra kust. Hotellet har privat väg till Playa del Duque, som är en 950 meter lång strandremsa av gyllene sand, där gästerna kan simma, sola och få massagebehandlingar i separata hytter. Utforska områdets lugna vikar och stränder med svart vulkansand, som till exempel den populära Playa de Fañabé.

Den korta biten längs strandpromenaden till centrum av Costa Adeje, kantas av affärscentra, designbutiker och flera gourmet-restauranger, som serverar fisk och skaldjur.

De kristallklara vattnen längs kusten passar utmärkt för snorkling och dykning. Ta en oförglömlig båttur eller testa djuphavsfiske eller valsafari på Atlanten. Man kan utöva många olika sporter på plats, som hanggliding, windsurfing, segling och vattenskidåkning och det finns inte mindre än fem utsökta golfbanor på kort köravstånd från hotellet.

Teneriffa har ett slående vackert landskap man ska passa på att utforska, som att vandra genom månlandskap och grönskande furuskog i Teides nationalpark. Familjer som reser med barn, kan välja bland flera vattenland och djurparker på ön. Om man är pigg på att festa, finns det sjudande nattliv med klubbar och barer i närbelägna Playa de Las Americas.

 
Kolla pris och reservera online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
  • 06location.jpg
  • 07location.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.