Quickbooker

 

Grand Hotel Bahia Del Duque ResortFive Star Gran Hotel Bahía del Duque Resort på Teneriffa

Elegant poserande vid havet längs vackra Costa Adejes kust ligger Gran Hotel Bahía del Duque Resort, som utgör själva essensen av raffinerat 5-stjärnigt boende på Kanarieöarna.

Designen är gjord av en känd arkitekt, Andrés Piñeiro, och den förstklassiga byggnaden i dova pastellnyanser, för tankarna till sagornas värld, med pittoreska öppna platser, underbara terrasser med utsikt över pooler med små vattenfall. Anläggningen består av 20 separata byggnader som var och en har en unik design och totalt är det 10 hektar av paradisisk, subtropisk trädgård. Ståtliga palmer, åldriga drakblodsträd och blommande blå jacarandaträd, skapar ett skyddande mikroklimat och en hemtrevlig miljö runt hotellet.

Det finns en mängd olika aktiviteter för alla åldrar man kan roa sig med, som den enastående spa-anläggningen, en utmärkt barnklubb och ett astronomiskt observatorium. Som gäst bor man i lyxiga rum och sviter, med fantastisk utsikt över trädgården, stranden och den väldiga Atlanten.

Hotellet arbetar med miljötänkande, använder biologiskt nedbrytbara produkter, sopsorterar och använder vattensparande installationer i hotell-badrummen. Den vänliga och uppmärksamma personalen är klädd i traditionella kanariska kläder, för att ge lokal prägel.

Gran Hotel Bahía del Duque Resort har en unik stil och praktfull elegans. Detta tillsammans med utsökta och moderna hotellfaciliteter och solen som alltid skiner så generöst över ön, gör att semestervistelse överträffar alla förväntningar.

 
Kolla pris och reservera online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.