Quickbooker

 

Grand Hotel Bahia Del Duque ResortBröllopsarrangemang på Teneriffa, Gran Hotel Bahía del Duque Resort

Ska man fira något särskilt eller resa på semester med familj och vänner, kan Gran Hotel Bahía del Duque Resort ta hand om alla arrangemang  med utmärkta faciliteter för grupper, som erbjuds 5-stjärnigt boende, utmärkt service och många olika fritidsaktiviteter.

Vill du ha ett drömbröllop på Kanarieöarna? Vigselceremonin kan äga rum på en avskild plats vid havet, eller så kan man vigas i hotellets grönskande trädgård. En personligt utformad mottagning kan hållas i hotellets eleganta restauranger, bankettsalar eller utomhus på en terrass och högsta antalet gäster är 600. Det finns exklusiva bröllopspaket som innehåller bordsdekorationer med färska blommor, tryckta menyer och lyxig svit för bröllopsnatten med champagne, choklad och jordgubbar. De bröllopsgäster som bor på hotellet får särskilda rabatter.

Spa Bahía del Duque erbjuder ett stort utbud av lyx-behandlingar för bröllopsparet och deras gäster. Det går att anordna frisör, makeup-hjälp, manikyr och pedikyr inför den stora dagen och de nygifta kan ha det skönt med olika massagebehandlingar i den privata spa-sviten, för att stressa av ordentligt – både före och efter ceremonin!

De grupper som vill spela golf, kan välja mellan paketerbjudanden på 4 eller 7 nätter, då det ingår lyxigt boende, greenfees och avkopplande massagebehandlingar.

 
Kolla pris och reservera online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 02random.jpg
  • 05random.jpg
  • 04random.jpg
  • 03random.jpg
  • 01random.jpg
  • 07random.jpg
  • 06random.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.