Quickbooker

 

Grand Hotel Bahia Del Duque ResortHotellfaciliteter på Gran Hotel Bahía del Duque Resort

Gran Hotel Bahía del Duque Resort ligger i ett vackert trädgårdslandskap med porlande fontäner och glittrande pooler. Hotellet har en rad aktiviteter och nöjen, så hela familjen får garanterat en lyxig semester.

Här kan man njuta sköna dagar vid fem olika pooler med havs- eller sötvatten. Spela en match tennis eller squash och ta en runda på det fullt utrustade gymmet, där det också finns ett träningsområde med studio för yoga, tai-chi, pilates och meditation. Det förstklassiga Spa Bahía del Duque erbjuder en mängd möjligheter till ett liv i lyx.

På anläggningen finns också en putting-green och ett område för golfträning, ett astronomiskt observatorium, rum för bridge och biljard, sportbar och läsrum med internationell press. Den som vill kan använda sig av internet-datorerna på internetcaféet, eller surfa via den gratis WiFi-uppkopplingen i huvudbyggnaden.

Familjer med barn har en barnpool och lekplats till förfogande, och en gratis miniklubb, där man har ett veckoprogram med aktiviteter. Tonåringar har också sitt utrymme, där de kan titta på film, använda internet och spela dataspel.

I standardservicen ingår roomservice dygnet runt, shoppinggalleria, egen parkering, tvättservice och barnpassning. VIP-gäster har också en privat helikopterplatta till förfogande inom hotellområdet.

 
Kolla pris och reservera online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpg
  • 07facilities.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.