Quickbooker

 

Grand Hotel Bahia Del Duque ResortMøter i Costa Adeje på Tenerife

Gran Hotel Bahía del Duque Resort er et ekstraordinært sted for å holde en konferanse, og hotellet tilbyr et bredt utvalg av romslige og profesjonelle rom før møter og bedriftens funksjoner. Møtet vil definitivt bli en suksess når du velger å holde det på dette resortet.

Anlegget har 26 grasiøse møterom med over totalt plass på 3000 kvadratmeter, elegant innredet i en moderne stil. Konferanseplassene kan konfigureres for å passe ditt arrangement - enten det er en bankett, u-form, teater eller cocktail stil, og kan ta fra 50-600 gjester. I tillegg er det to generøse utstillingslokaler for utstillinger og arrangementer som også tillater tilgang via kjøretøy. Formelle cocktails eller banketter kan også holdes i hotellets hager eller restauranter.

Møterommene har klimaanlegg og er utstyrt med et stativ, rullegardiner og internetttilgang via Wi-Fi. Kostnadsfritt mineralvann, godteri, notatbøker og blyanter er tilgjengelig, og mye audiovisuelt utstyr kan leveres på forespørsel. Hotellet tilbyr også gourmet-mat for corporate lunsjer, snacks og forfriskninger.

Konferansegjester får alle en gratis cocktail ved ankomst, og hotellet kan organisere luksuriøs overnatting for alle deltakerne. Resortet har et bredt utvalg av fritidsfasiliteter og restauranter, og har god beliggenhet nær fem av de beste golfbanene på øya.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online her
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 04random.jpg
  • 07random.jpg
  • 03random.jpg
  • 06random.jpg
  • 05random.jpg
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.