Quickbooker

 

Grand Hotel Bahia Del Duque ResortGran Hotel Bahía del Duque Resort i Costa Adeje på Tenerife

 

GPS Koordinater: Breddegrad 28° 5'35.20"N Lengdegrad 16°44'32.39"W
 Gran Hotel Bahía del Duque Resort ligger i den sofistikerte byen Costa Adeje, på den sørvestlige kysten av Tenerife. Hotellet tilbyr direkte tilang til Playa del Duque - en gylden sandstrand på 950 meter, hvor gjesten kan bade, sole seg eller nyte massasjebehandlinger i private hytter. Du kan også oppdage rolige lune viker og strender med sort vulkansk strand i området, inkludert den populære Playa de Fañabe.

En kort spasertur langs promenaden tar deg til sentrum av Costa Adeje, som er fylt med kjøpesentre, designer butikker og et bredt utvalg av gourmetrestauranter som er spesialister på sjømat.

Havet langs hele kysten er krystallblått, og ideelt for snorkling og dykking. Ta en uforglemmelig båttur eller prøv havfiske eller hvalsafari i Atlanterhavet. De mest populære idrettene i området er hanggliding, vindsurfing, seiling og vannski, mens du finner hele fem førsteklasses golfbaner en kort kjøretur fra hotellet.

Tenerifes slående naturlige skjønnhet er vel verdt å utforske, spesielt langs turstiene gjennom det ville landskapet og de frodige furuskogene i nasjonalparken Teide. Familier som reiser med barn kan nyte et bredt utvalg av vannparker og naturreservater på øya. Du som vil slippe håret løs, og virkelig ha det gøy, kan besøke de mange livlige klubbene og barene som finnes i nærliggende Playa de Las Americas.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online her
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
  • 06location.jpg
  • 07location.jpg

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.