Quickbooker

 

Grand Hotel Bahia Del Duque Resort5-stjerners Gran Hotel Bahía del Duque Resort på Tenerife

Ved havkanten i den elegante byen Costa Adeje, ligger det majestetiske Gran Hotel Bahía del Duque Resort. Stedet har definitivt det mest flotteste 5-stjerners hotellet på Kanariøyene.

Dette flotte hotellet, som er designet av den berømte arkitekten Andrés Piñeiro, har eventyr-inspirerte bygg med tårn i pastellfarger, pittoreske torg og herlige åpne terrasser med utsikt over brusende svømmebassenger. Resortet består av 20 unike bygninger som er satt i 10 hektar av paradisiske, subtropiske hager. Store palmer, eldgamle dragetrær og lilla blomstrende jacarandas skaper et lunt mikroklima og en intim, landsby stemning over hotellet.

Et stort utvalg av sport og fritidsaktiviteter er tilgjengelig for alle gjestene, inkludert en enestående spa, flott barneklubb og et astronomisk observatorium. Gjestene innkvarteres på luksuriøse rom og suiter som tilbyr en fantastisk utsikt over stranden og det store Atlanterhavet.

Som et miljøvennlig hotell, brukes det bare nedbrytbare produkter, i tillegg til at hotellet også resirkulerer og har installert vann-sparende enheter på badene. Det vennlige og oppmerksomme personalet er kledd i tradisjonelle kanariske drakter, som en hyllest til den lokale kulturen.

Den unike stilen og overdådige elegansen på Gran Hotel Bahía del Duque Resort, er supplert med utmerkede moderne bekvemmeligheter, og med Tenerifes strålende vær, vil ferien din overgå dine forventninger.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online her
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.