Quickbooker

 

Grand Hotel Bahia Del Duque ResortFasilitetene på Gran Hotel Bahía del Duque Resort

Gran Hotel Bahía del Duque Resort, som er omgitt av vakkert anlagte hager, fontener og glitrende bassenger, tilbyr et stort utvalg av fritidsaktiviter som garanterer en luksuriøs ferie for hele familien.

De idylliske dagene kan brukes til å slappe av ved ett av de fem ferskvanns- og saltvannsbassengene. Nyt et slag tennis eller squash eller tren på det fullt utstyrte treningssenteret som også inneholder et Kinesis-området og en sal for yoga, tai chi, pilates og meditasjon. Spa Bahía del Duque tilbyr et stort utvalg av muligheter innen velvære.

På resortet finner du også en putting green og et treningsområdet for golf, et astronomisk observatorium, bridge og biljard rom, sportsbar og en lesesal med internasjonale aviser. Gjestene får tilgang til internett ved hjelp av datamaskiner i internettkaféen eller via kostnadsfritt Wi-Fi i hovedbygningen.

Familier som reiser med barn kan dra nytte av barnebassenget eller lekeplasssen, samt den kostnadsfrie miniklubb, som tilbyr et ukentlig program med aktiviteter. Tenåringer har også en egen moderne salong, hvor de kan se på filmer, surfe på interett og spille dataspill.

Standard fasiliteter inkluderer 24-tiemrs romservice, shopping galleri, privat parkering, vaskeri og barnevakt tjenester. Eksklusive gjester har også tilgang til en privat landingsplass for helikopter på hotellets område.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online her
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpg
  • 07facilities.jpg

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.