Snelboeker

 

Grand Hotel Bahia Del Duque ResortLocatie voor bijeenkomsten en zakelijke evenementen, Costa Adeje, Tenerife

Het Gran Hotel Bahía del Duque Resort is een buitengewone conferentielocatie, met een ruim aanbod aan ruime en professionele zalen voor bijeenkomsten en bedrijfsfeesten. Uw zakelijke evenement wordt een klinkend succes in de handen van de evenementencoördinator.

Het resort beschikt over 26 schitterende vergaderzalen op 3000 m², allemaal even chique ingericht in een moderne stijl. De conferentiezalen kunnen geheel aan uw evenement worden aangepast – banket, U-vorm, theater- of cocktailopstelling en ze bieden plaats aan 50 tot 600 gasten. Daarnaast zijn er twee enorme showrooms voor tentoonstellingen en evenementen waar zelfs auto's in kunnen. Formele cocktails of banketten kunnen ook in de uitgestrekte tuinen of de restaurants van het hotel gehouden worden.

De vergaderzalen hebben airconditioning en zijn uitgerust met een spreekgestoelte, verduisteringsgordijnen en internettoegang via WiFi. Gratis water, snoepjes, notitieblokken en pennen zijn beschikbaar en op verzoek kan een ruim aanbod aan audiovisuele apparatuur worden verzorgd. Het hotel kan de catering verzorgen voor zakenlunches, met hapjes en verfrissingen.

Conferentiegasten krijgen bij aankomst een gratis cocktail en het hotel kan een luxe accommodatie regelen voor alle delegatieleden. Het resort beschikt over een zeer ruim aanbod aan vrijetijdsmogelijkheden en restaurants en het heeft een gunstige ligging in de buurt van de vijf beste golfbanen op het eiland.

 
Check tarieven en boek online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 03random.jpg
  • 07random.jpg
  • 02random.jpg
  • 06random.jpg
  • 01random.jpg

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.