Snelboeker

 

Grand Hotel Bahia Del Duque ResortBruiloftlocatie, Tenerife, Gran Hotel Bahía del Duque Resort

Of u nu een speciaal evenement plant of vakantie viert met vrienden en familie, het Gran Hotel Bahía del Duque Resort biedt uitstekende voorzieningen voor groepsboekingen, aangevuld met een 5-sterrenaccommodatie, uitstekende service en een ruim aanbod aan vrijetijdsmogelijkheden.

Bent u op zoek naar een droomlocatie voor uw bruiloft op de Canarische eilanden? Stelt u zich eens een ceremonie aan zee voor. Of u maakt uw trouwbelofte in de weelderige tuinen van dit prachtige resort. U kunt uw eigen receptie houden in de chique restaurants en banketzalen of op de al fresco terrassen van het hotel, met een maximumcapaciteit van 600 gasten. De exclusieve bruiloftarrangementen zijn inclusief bloemdecoraties op de tafels, het drukken van de menu's en een luxe suite voor de huwelijksnacht, compleet met champagne, chocola en aardbeien. Bruiloftgasten profiteren ook van speciale tarieven voor een verblijf in het hotel.

Het Spa Bahía del Duque biedt ook een ruim aanbod aan luxe behandelingen voor alle gasten van het feest. Voor de grote dag kunt u uw haar, make-up, handen en voeten laten verzorgen, terwijl het pasgetrouwde stel zichzelf kunnen laten verwennen met een massagebehandeling in de Private Spa Suite om helemaal te ontstressen - zowel voor als na de grote dag.

Golfliefhebbers profiteren van aanbiedingen van 4 of 7 nachten, inclusief luxe accommodatie, toegang tot de green en ontspannende massagebehandelingen.

 
Check tarieven en boek online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 06random.jpg
  • 02random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 07random.jpg
  • 03random.jpg
  • 01random.jpg

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.