Snelboeker

 

Grand Hotel Bahia Del Duque ResortGran Hotel Bahía del Duque Resort, Faciliteiten

In een prachtig decor, schitterend aangelegde tuinen, spuitende fonteinen en glinsterende zwembaden biedt Hotel Bahía del Duque Resort een ruim aanbod aan vrijetijdsmogelijkheden om u zo een luxe vakantie voor het hele gezin te kunnen bieden.

Idyllische dagen kunnen ontspannend worden doorgebracht aan de vijf zoet- en zoutwaterzwembaden. Geniet van een potje tennis of squash, of ga lekker trainen in de volledig uitgeruste fitnessruimte, met een kineseruimte en een studio voor yoga, tai-chi, pilates en meditatie. De hypermoderne Spa Bahía del Duque biedt u een wereld aan verwenmogelijkheden.

U treft op het resort ook een green en een oefenaflagplaats om te golfen, een sterrenkundig observatorium, een bridge- en biljartzaal, een sportbar en een leesruimte met internationale kranten. Gasten hebben toegang tot internet op de computers in het internetcafé of middels gratis WiFi in het hoofdgebouw.

Gezinnen met kinderen profiteren van het kinderzwembad, speeltuin en de gratis Miniclub, met een wekelijks activiteitenprogramma. Tieners hebben ook een eigen lounge, waar zij films kunnen kijken, gebruik kunnen maken van internet en videospelletjes kunnen spelen.

Standaard voorzieningen zijn onder andere 24-uursroomservice, een winkelgalerij, privéparkeerplaats, was- en strijkservice en een babyoppas. Exclusieve gasten hebben toegang tot een privé Heliport op het terrein van het hotel.

 
Check tarieven en boek online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpg
  • 07facilities.jpg

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.