Pikavaraus

 

Grand Hotel Bahia Del Duque ResortSpa Bahía del Duque

Inspiroitu Costa Adejen turmeltumattomasta luonnonympäristöstä, Spa Bahía del Duque on erinomainen uudenaikainen tila syvästi rentouttavalla ilmapiirillä, joka on luotu yhteistyössä arvostetun suunnittelija Pascua Ortegan ja uraauurtava ESPA kylpylä konsultin kanssa. Kylpylän kestävä suunnittelu käyttää sisätiloissa tammea , tyylikästä basaltti- ja Tuscankiveä lattiassa ja sopusointuista avointa pohjapiirrosta joka korostaa luonnonvaloa.

Aloittakaa hoitonne virkistävällä thalassoterapia kierroksella, joka koostuu ulkoilma vesiterapia altaista, turkkilaisesta kylvystä, skottilaisesta suihkusta ja saunasta. Auringonlaskun jälkeen, elinvoima-allas valaistaan kromoterapia järjestelmällä, joka on suunniteltu parantamaan sairauksia väriterapian välityksellä.

Ammattitaitoisesti koulutetut terapeutit tarjoavat valikoiman yli 60 ainutlaatuista kylpylärituaalia, jotka käyttävät mineraalirikkaan meriveden etuja  yhdessä luonnonmukaisten, paikallisesti hankittujen aineksien kanssa. Hierontahoidoista voi nauttia myös ulkoilma majoissa tai kahden hengen yksityisessä kylpyläsviitissä.

Nimikkohoidot käyttävät eksoottisia aineksia sisältäen laavakivet ja banaanin kuoret. ESPA vartalokääreet käyttävät olennaisten öljyjen ja merilevien, mudan tai Ayurvedic oshadi saven sekoitusta auttamaan puhdistamanaan ja vapauttamaan vartalon kuona-aineista. Valikoima tuoksuterapia hierontoja ja nuorentavia kasvohoitoja on myös saatavilla, kuten myös erityishoitoja miehille.

Täydentäkää elvyttävä rituaalinne terveellisellä virvoitusjuomalla Puutarhakahvilassa ja nauttikaa tyynestä paikasta energiaa ja elinvoimaa uudistavalla tunteella.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpg
  • 04spa.jpg
  • 05spa.jpg
  • 06spa.jpg
  • 07spa.jpg
  • 08spa.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.