Pikavaraus

 

Grand Hotel Bahia Del Duque ResortGran Hotel Bahía del Duque Resort huoneet ja sviitit

Gran Hotel Bahía del Duque Resort tarjoaa tyylikkäät huoneet ja sviitit ylellisillä uudenaikaisilla mukavuuksilla. Erinomaisissa Casas Ducalesissa majoittuvilla vierailla on myös yksityinen sisäänpääsy, vastaanotto, liiketoimikeskus, aula ja solarium.

Kaikissa huoneissa ja sviiteissä olevat standardit palvelut sisältävät LCD satelliitti television, DVD vuokrauksen, minibaarin, kassakaapin, ilmastoinnin, ympärivuorokautisen, suoravalinta puhelimen ja lisäksi internet kaapeliyhteyden. Yhdistetyt huoneet ovat saatavilla pyydettäessä.

Bahía kahden hengen huone – näköala yli puutarhan tai meren
Viehättävä Bahía kahden hengen huone on kauniisti kalustettu tila, sisältäen suuren parvekkeen tai terassin, mukavat sängyt ja kylpyhuoneen erillisellä suihkulla ja kylpyammeella. Vieraat voivat valita huoneen näköalalla yli puutarhan tai meren.

Bahía juniorisviitti
Bahía juniorisviitit tarjoavat erinomaisen majoituksen, tyylikkäästi kalustetulla olohuoneella, mukavilla sängyillä ja yksityisellä kylpyhuoneella erillisellä suihkulla ja kylpyammeella. Kalustettu parveke tarjoaa ihanat näköalat yli puutarhojen tai meren.

Bahía sviitti
Vieraat voivat nauttia heidän oman Bahía sviittinsä tilasta ja yksityisyydestä, joka koostuu kauniisti kalustetusta olohuoneesta, erillisestä makuuhuoneesta ja yksityisestä kylpyhuoneesta suihkulla ja kylpyammeella. Parveke tai terassi tarjoaa fantastiset näköalat yli puutarhojen tai valtameren.

Bahía perhesviitti
Ihanteellinen koko perheelle, perhesviitit tarjoavat tilavan ja hienostuneen majoituksen neljälle vieraalle, sisältäen kaksi makuuhuonetta yhdistetyillä kylpyhuoneilla. Istuma-alue on kalustettu tyylikkäästi mukavilla lepotuoleilla ja ruokapöydällä, samalla kun suuri parveke tai terassi tarjoaa ihanat näköalat yli puutarhojen tai valtameren. Valikoidut sviitit sisältävät myös ulkoilma porealtaan.

Kahden hengen Casa Ducal huone
Tyylikkäät ja nykyaikaiset, Casas Ducalesin kahden hengen huoneet sisältävät viehättävän istuma-alueen ja mukavan sängyn. Vieraat nauttivat rauhallisista näköaloista yli puutarhojen tai valtameren parvekkeelta tai terassilta. Yhdistetyt kylpyhuoneet sisältävät erillisen suihkun ja kylpyammeen, kuten myös Acqua di Parman hygieniatuotteet.

Casa Ducal juniorisviitti
Casas Ducalesin juniorisviitit tarjoavat hienostuneen majoituksen uudenaikaisilla varusteilla ja upeilla näköaloilla yli puutarhojen tai valtameren parvekkeelta tai terassilta. Tila koostuu tyylikkäästä istuma-alueesta ja mukavasta sängystä. Yksityiset kylpyhuoneet sisältävät Acqua di Parman hygieniatuotteet kuten myös erillisen suihkun ja kylpyammeen.

Casa Ducal sviitti
Casas Ducalesin erinomaiset sviitit tarjoavat ylellisen nykyaikaisen majoituksen. Vieraat voivat rentoutua tilavassa olohuoneessa ja nauttia näköaloista yli puutarhan tai valtameren parvekkeelta tai terassilta. Erillinen makuuhuone sisältää marmorikylpyhuoneen henkilökohtaisilla tarvikkeilla kahdelle hengelle, suihkun, kylpyammeen ja Acqua di Parman hygieniatuotteet.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg
  • 05room.jpg
  • 06room.jpg
  • 07room.jpg
  • 08room.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.