Pikavaraus

 

Grand Hotel Bahia Del Duque ResortKokous- ja liiketoimipaikka, Costa Adejessa, Teneriffalla

Gran Hotel Bahía del Duque Resort on tavallisuudesta poikkeava konferenssipaikka, tarjoten laajan valikoiman tilavia ja ammattilaisten huoneita kokouksille ja yritystoiminnoille. Liiketoimitapahtumanne tulee olemaan kaikuva menestys tapahtumakoordinaattorin osaavissa käsissä.

Lomakeskus ylpeilee 26 loisteliaalla kokoushuoneella yli 3000 m² tilalla, tyylikkäästi kalustettu uudenaikaisella tyylillä. Konferenssitilat voidaan sovitella tapahtumallenne sopivaksi – oli se sitten juhla-ateria-, U-muoto-, teatteri- tai cocktailtyyppinen, ja sinne mahtuu 50 - 600 vierasta. Lisäksi, on kaksi suurikokoista näyttelyhuonetta esittelyille ja tapahtumille johon pääsee myös ajoneuvolla. Viralliset cocktailtilaisuudet tai juhla-ateriat voidaan myös pitää hotellin laajoissa puutarhoissa tai ravintoloissa.

Kokoushuoneet on ilmastoitu ja varustettu puhujapöntöllä, pimennysverhoilla ja internet yhteydellä Wi-Fi:n kautta. Lisäksi mineraalivesi, makeiset, muistiinpanovihot ja kynät ovat saatavilla ja laaja valikoima audiovisuaalisia varustuksia voidaan tarjota pyydettäessä. Hotelli tarjoaa myös gourmet ateriapalvelun yrityslounaille, välipaloille ja virvoitusjuomilla.

Konferenssivieraat saavat lisäksi cocktailin hotelliin saavuttaessa ja hotelli voi järjestää ylellisen majoituksen kaikille valtuutetuille. Lomakeskus ylpeilee laajalla valikoimalla vapaa-ajan tiloja ja ravintoloita, ja se on mukavasti sijoitettu lähelle viittä saaren parasta golfkenttää.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 07random.jpg
  • 04random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 06random.jpg
  • 01random.jpg
  • 05random.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.