Pikavaraus

 

Grand Hotel Bahia Del Duque ResortGran Hotel Bahía del Duque Resort, Costa Adejessa, Teneriffalla

 

GPS koordinaattorit: Leveysaste 28° 5'35.20"N Pituusaste 16°44'32.39"W
 Gran Hotel Bahía del Duque Resort sijaitsee Costa Adejen hienostuneessa kaupungissa, Teneriffan lounaisrannikolla. Hotelli tarjoaa suoran pääsyn  Playa del Duquelle – 950 metriä kultaista, hiekkarantaa, jossa vieraat voivat uida, ottaa aurinkoa tai nauttia hierontahoidoista yksityisissä kopeissa. Tutkikaa rauhalliset suojaiset poukamat ja rannat mustalla tulivuoriperäisen hiekan alueella, sisältäen suositun Playa de Fañabén.

Lyhyt kävely kävelykadulla tuo teidät Costa Adejen keskustaan, joka tarjoaa putiikki ostoskeskuksia, merkkiliikkeitä ja laajan valikoiman gourmet äyriäisravintoloita.

Rannikon kirkkaat siniset vedet ovat ihanteelliset snorklaukseen ja laitesukellukseen. Tehkää unohtumaton veneretki tai kokeilkaa syvänmeren kalastusta tai valaiden katselua Atlantilla. Alueen suositut urheilut sisältävät riippuliitoa, lainelautailua, purjehdusta ja vesihiihtoa, samalla kun viisi erinomaista golfkenttää sijaitsevat lyhyen ajomatkan päässä hotellilta.

Teneriffan sisäosan silmäänpistävä luonnonkauneus on todella tutkimisen arvoista, erityisesti kävelypolut läpi Teiden luonnonpuiston kuumaisemien ja rehevien mäntymetsien. Lasten kanssa matkustavat perheet nauttivat laajasta valikoimasta vesipuistoja ja villielämä alueita saarella. Kävijöille jotka haluavat rentoutua, elävät klubit ja baarit löytyvät lähellä olevaa Playa de Las Americasia.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
  • 06location.jpg
  • 07location.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.