Pikavaraus

 

Grand Hotel Bahia Del Duque ResortViiden tähden Gran Hotel Bahía del Duque Resort, Teneriffalla

Sijoitettu valtameren ääreen tyylikkäässä Costa Adejessa, majesteettinen Gran Hotel Bahía del Duque Resort tarjoaa malliesimerkin hienostuneesta viiden tähden majoituksesta Kanariansaarilla.

Tunnetun arkkitehti Andrés Piñeiron suunnittelema, tämä komea hotelli ylpeilee sadunomaisilla tykkitorni rakenuksilla pastellisävyillä, maalauksellisilla aukioilla ja ihanilla avoimilla terasseilla avautuen yli ryöppyävien uima-altaiden. Lomakeskus koostuu 20 ainutlaatuisesti suunnitelluista rakennuksista jotka on sijoitettu 10 hehtaarille paratiisimaisia subtrooppisia puutarhoja. Korkealle kohoavat palmut, muinaiset traakkipuut ja sinipunaiset kukkivat jakarandapuut luovat suojaisan mikroilmaston ja intiimin, kylätyylisen ilmapiirin ympäri hotellia.

Urheilu- ja vapaa-ajan tilojen runsaus on saatavilla kaikille ikäryhmille, sisältäen suurenmoisen kylpylän, erinomaisen lastenklubin ja tähtitieteellisen tähtitorniin. Vieraat majoitetaan ylellisiin huoneisiin ja sviitteihin jotka tarjoavat henkeäsalpaavat näköalat yli puutarhojen, rannan ja laajan Atlantin valtameren.

Toimien ympäristöä kunnioittaen, hotelli käyttää luonnossa hajoavia tuotteita, kierrätettävää jätettä ja vettä säästäviä laitteita hotellin kylpyhuoneissa. Ystävällinen, huomaava henkilökunta joka on pukeutunut Kanariansaarten kansallispukuihin tarjoaa vilauksen paikallisesta kulttuurista.

Gran Hotel Bahía del Duque Resort´in ainutlaatuinen tyyli ja upea tyylikkyys, täydennetty erinomaisilla uudenaikaisilla palveluilla ja saaren leudolla, ikuisella auringonpaisteella, tulevat ylittämään odotuksenne ylellisestä lomakeskuksesta.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.