Pikavaraus

 

Grand Hotel Bahia Del Duque ResortHääpaikka, Teneriffalla, Gran Hotel Bahía del Duque Resort

Olitte sitten suunnittelemassa erikoistapahtumaa tai lomaa ystävien ja perheen kanssa, Gran Hotel Bahía del Duque Resort tarjoaa erinomaiset palvelut ryhmävarauksille, jotka on täydennetty viiden tähden majoituksella, erinomaisella palvelulla ja laajalla valikoimalla vapaa-ajan aktiviteettejä.

Etsittekö unelma hääpaikkaanne Kanariansaarilla? Kuvitelkaa yksityinen seremonia meren äärellä tai valojen vannominen tämän valoisan lomakeskuksen rehevissä puutarhoissa. Henkilökohtainen vastaanotto voidaan pitää hotellin tyylikkäissä ravintoloissa, juhla-ateria huoneissa tai al fresco terasseilla, joihin mahtuu korkeintaan 600 vierasta. Erinomaiset hääpaketit sisältävät tuoreet kukka-asetukset pöydille, ruokalistan tulostus ja ylellisen sviitin hääyöksi shampanjalla, suklaalla ja mansikoilla. Häävieraat saavat myös erityishintoja hotellin majoituksessa.

Spa Bahía del Duque tarjoaa myös laajan valikoiman deluxe hoitoja hääjuhlaan ja niiden vieraille. Ammattilaisten hius-, meikkaus-, käsi- ja jalkahoito tunnit voidaan järjestää suurelle päivälle, samalla kun vastanaineet voivat myös hemmotella itseään hierontahoidoilla yksityisessä kylpyläsviitissä sulattamaan stressi pois – molemmat sekä ennen että jälkeen tapahtumaa!

Innokkaat golfryhmät nauttivat myös erinomaisista 4 tai 7 päivän paketeista, jotka sisältävät ylellisen majoituksen, green feet ja rentouttavat hierontahoidot.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 03random.jpg
  • 02random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpg
  • 01random.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.