Pikavaraus

 

Grand Hotel Bahia Del Duque ResortGran Hotel Bahía del Duque Resort´in tilat

Sijoitettu upealle alueelle kauniiden maisemien puutarhoilla, suihkuavilla vesilähteillä ja kimmeltävillä uima-altailla, Gran Hotel Bahía del Duque Resort tarjoaa laajan valikoiman vapaa-ajan tiloja takaamaan ylellisen loman koko perheelle.

Idyllisiä päiviä voi viettää rentoutuen viiden makeanveden ja meriveden uima-altailla. Nauttikaa tennis- tai squash-pelistä tai kuntoilkaa täysin varustetulla kuntosalilla joka sisältää myös Kinesis alueen ja studion joogalle, tai khiille, pilatekselle ja mietiskelylle. Huippukylpylä Bahía del Duque tarjoaa hemmottelevien mahdollisuuksien vaurauden.

Lomakeskuksessa on myös puttausviheriö ja golf harjoitusalue, tähtitieteellinen tähtitorni, bridge- ja biljardihuone, urheilubaari ja lukuhuone kansainvälisillä sanomalehdillä. Vieraat voivat käyttää  tietokoneita internet yhteydellä internet kahvilassa tai Wi-Fi lisällä päärakennuksessa.

Lasten kanssa matkustavat perheet voivat hyötyä lastenaltaasta ja leikkikentästä, kuten myös lisänä olevasta miniklubista, joka tarjoaa viikottaisen aktiviteettiohjelman. Teini-ikäisillä on myös uudenaikainen aula jossa he voivat katsella elokuvia, surffata internetissä ja pelata videopelejä.

Standardit tilat sisältävät ympärivuorokautisen huonepalvelun, ostosgallerian, yksityisen pysäköintipaikan, pesulan ja lastenhoito palvelut. Eksklusiivisilla vierailla on pääsy myös yksityiselle hotellialueella olevalle helikopterikentälle.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpg
  • 07facilities.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.