Bestilling

 

Grand Hotel Bahia Del Duque ResortGran Hotel Bahía del Duque Resort værelser og suiter

Gran Hotel Bahía del Duque Resort byder på elegante værelser og suiter med luksuriøse, moderne faciliteter. Gæster der er indkvarteret i de eksklusive Casas Ducales har også adgang til privat indgang, reception, forretningscenter, lounge og solarium.

Standard faciliteter på alle værelser og suiter inkluderer LCD satellit tv, DVD udlejning, minibar, sikkerhedsboks, aircondition, 24-timers roomservice, direkte telefonlinje og gratis internetadgang via kabelforbindelse. Der kan leveres sammenhængende værelser på bestilling.

Bahía Double – Have- eller havudsigt
De charmerende Bahía Double er smukt møblerede værelser indeholdende en stor balkon eller terrasse, komfortable senge og et badeværelse med separat bruser og badekar. Gæster kan vælge mellem værelser med haveudsigt eller havudsigt.

Bahía Junior Suite
Bahía Junior Suiter byder på fremragende indkvartering med elegant møbleret stueområde, komfortable senge og privat badeværelse med separat bruser og badekar. Den møblerede balkon har dejlig udsigt over haven og havet.

Bahía Suite
Gæsterne kan nyde pladsen og privatlivet i deres egen Bahía Suite, bestående af en smukt møbleret stue, separat soveværelse og privat badeværelse med bruser og badekar. Balkonen eller terrassen byder på fantastisk udsigt over haven eller havet.

Bahía Family Suite
Ideel for hele familien, byder Family Suite på rummelig og elegant indkvartering for fire gæster, med to soveværelser med en-suite badeværelser. Stuen er elegant møbleret med komfortable liggestole og et spisebord, og den store balkon eller terrasse byder på dejlige udsigter over haven eller havet. Udvalgte suiter inkluderer desuden en udendørs whirlpool.

Casa Ducal Double Room
Dobbeltværelserne på Casa Ducales er elegante og moderne og inkluderer charmerende stue og komfortable seng. Gæsterne nyder en fredelig udsigt over haven eller havet fra balkonen eller terrassen. En-suite badeværelse inkluderer separat bruser og badekar, samt toiletartikler fra Acqua di Parma.

Casa Ducal Junior Suite
Junior suiter i Casas Ducales byder på elegant indkvartering med moderne detaljer og fremragende udsigt over haven og havet fra balkon eller terrasse. Pladsen består af en elegant stue og en komfortabel seng. Privat badeværelse indeholder toiletartikler fra Acqua de Parma og separat bruser og badekar.

Casa Ducal Suite
De enestående suiter i Casas Ducales byder på moderne luksusindkvartering. Gæsterne kan slappe af i det rummelige stueområde og nyde udsigten til havet og haven fra balkonen eller terrassen. Et separat soveværelse inkluderer et marmorbadeværelse med dobbelt håndvask, bruser, badekar og toiletartikler fra Acqua di Parma.

 
Tjek priser og bestil online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg
  • 05room.jpg
  • 06room.jpg
  • 07room.jpg
  • 08room.jpg

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.