Bestilling

 

Grand Hotel Bahia Del Duque ResortGran Hotel Bahía del Duque Resort, Costa Adeje, Tenerife

 

GPS Koordinater: Breddegrad 28° 5'35.20"N Længdegrad 16°44'32.39"W
 Gran Hotel Bahía del Duque Resort er beliggende i den elegante by Costa Adeje, på sydvestkysten af Tenerife. Hotellet har direkte adgang til Playa del Duque – en 950 meter lang gylden sandstrand, hvor gæsterne kan svømme, solbade eller nyde massagebehandlinger i private hytter. Oplev fredelige private bugter og strande med sort vulkansk sand i området, inklusive den populære Playa de Fañabé.

En kort gåtur på strandpromenaden bringer dig til centrum af Costa Adeje der byder på indkøbscentre, modebutikker og et stort udvalg af gourmet seafood restauranter.

Det klare blå vand langs kysten er ideelt for snorkling og dykning. Tag på en uforglemmelig bådudflugt eller prøv dybhavsfiskeri eller se hvaler på Atlanterhavet. Populære sportsgrene i området inkluderer hanggliding, windsurfing, sejlads og vandski, mens fem fremragende golfbaner ligger indenfor kort køreafstand fra hotellet.

Den fascinerende naturlige skønhed på Tenerifes indre er værd at udforske, specielt vandreturene gennem måneagtige landskaber og frodige fyrreskove i Teide nationalpark. Familier der rejser med børn kan nyde et stort udvalg af vandlande og dyrereservater på øen. Gæster der ønsker at fest og farver finder diskoteker og barer i den nærliggende Playa de Las Americas.

 
Tjek priser og bestil online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
  • 06location.jpg
  • 07location.jpg

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.