Bestilling

 

Grand Hotel Bahia Del Duque ResortFemstjernede Gran Hotel Bahía del Duque Resort, Tenerife

Beliggende mod vandet på Costa Adeje byder det majestætiske Gran Hotel Bahía del Duque Resort på indbegrebet af en 5-stjernet indkvartering på Kanarieøerne.

Tegnet af den anerkendte arkitekt Andrés Piñeiro, byder dette flotte hotel på eventyrlige pastelfarvede bygninger med tårne, idylliske pladser og dejlige åbne terrasser med udsigt til pools med vandfald. Resortet består af 20 unikt designede bygninger beliggende i 10 hektar med paradisisk subtropisk have. Høje palmer, gamle yuccapalmer og violette blomstrende jacarandaer skaber et beskyttet mikroklima og et intimt landsbyagtigt miljø omkring hotellet.

Der er en verden af sports- og fritidsaktiviteter tilgængelige for alle aldersgrupper, inklusive en enestående spa, fremragende børneklub og et astronomisk observatorium. Gæsterne bor i luksuriøse værelser og suiter der byder på fantastisk udsigt over haver, strand og det uendelige Atlanterhav.

Hotellet drives med respekt for miljøet og benytter biologisk nedbrydelige produkter, genanvender affald og benytter vandbesparende anordninger på hotellets badeværelser. Venligt og imødekommende personale klædt i traditionelle kanariske dragter giver et glimt af den lokale kultur.

Den unikke stil og overdådige elegance på Gran Hotel Bahía del Duque Resort, sammen med fremragende moderne faciliteter, og øens blide, permanente solskin, vil overskride alle dine forventninger til et luksusresort.

 
Tjek priser og bestil online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.